background

Disclaimer

Veiligheid

Veiligheid is een absolute topprioriteit in de chemie en life sciences, zowel voor werknemers als voor bezoekers.

Door zich in te schrijven voor de opendeurdagen bij een van de deelnemende bedrijven of organisaties, verklaren bezoekers zich uitdrukkelijk akkoord om de huisregels van die betrokken organisatie te respecteren en de geldende veiligheidsvoorschriften nauwgezet op te volgen. Elke deelnemende onderneming of organisatie behoudt ook het recht om, in het kader van de algemene veiligheid, bezoekers in bepaalde omstandigheden de toegang te ontzeggen.

Privacy

Bedrijven uit de sector van de chemie en life sciences hechten veel belang aan de bescherming van de privacy van bezoekers. Ze handelen daarbij zoals voorzien in de toepasselijke privacywetgeving, met inbegrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG - GDPR).

Registratiegegevens voor de opendeurdagen worden voor geen enkele andere toepassing gebruikt en worden nadien ook niet bijgehouden.

Tijdens de opendeurdagen bestaat de kans dat bezoekers op verschillende locaties gefotografeerd en gefilmd worden. Wie niet in beeld wenst te komen, kan dit aangeven bij aankomst.