background

Agfa-Gevaert

Mortsel

Chemie

www.agfa.com

company-logo

Al meer dan 150 jaar ontwikkelt, produceert en verdeelt de Agfa-Gevaert Groep een uitgebreid gamma van beeldvormingssystemen, workflow- en IT-oplossingen voor de drukindustrie, de gezondheidssector en voor specifieke hi-tech industrieën zoals gedrukte elektronica en hernieuwbare energieoplossingen. De hoofdzetel is gevestigd in België. De grootste productie- en onderzoekscentra zijn gevestigd in België, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, China en Brazilië. Agfa is wereldwijd commercieel actief via eigen verkooporganisaties in meer dan 40 landen. In 2018 bedroeg de omzet van de Agfa-Gevaert Groep 2.247 miljoen euro.

slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

Wat valt er te ontdekken?

Je dagelijkse krant wordt wellicht gedrukt met Agfa-drukplaten. Met het röntgenbeeld van die pijnlijke breuk helpen we bij het stellen van de juiste diagnose. Zelfs je wasmachine of je smartphone werkt dankzij onze oplossingen. Tijdens het opendeurweekend maak je kennis met al die producten en bezoek je de installatie waar wij de onderlaag voor onze filmproducten produceren. Tot slot tonen we je ook hoe we veilig werken en op een duurzame manier onze eigen stroom en warmte opwekken. Inschrijven is verplicht op www.agfa.com/chemie. Tot binnenkort!


Septestraat 27
2640 Mortsel


18/05/2019
09:00 - 18:00 (Nederlands)
19/05/2019
09:00 - 18:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is niet toegankelijk voor invalide personen


Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 6 jaar oud zijn

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!