background

Allnex

Drogenbos

Chemie

www.allnex.com

company-logo

Allnex is de wereldleider in de productie van coating harsen en dit voor zowel architecturale, industriële, beschermende, automobiel- en specifieke doeleinden als inkten. Allnex wordt erkend als een pionier in de wereld van chemicaliën en biedt een grootschalig gamma aan producten: zowel innovatieve vloeibare harsen en additieven, UV uitgeharde- en poedercoating harsen en additieven. Hiernaast ook cross linkers voor gebruik op houten, metalen, plastic en andere ondergronden. In september 2016 smeltten Allnex en Nuplex Industries, wereldproducent van coating harsen, samen om één bedrijf te vormen met hoofdkantoren in Frankfurt am Main, Duitsland. Met onze high-solid en ecologische technologie werken we bewust mee aan een duurzamere wereld.

slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

Wat valt er te ontdekken?

Allnex Belgium nodigt u en uw familie vriendelijk uit op de Opendeurdag die plaats vindt op onze site te Drogenbos! Groot en klein is van harte welkom! Die dag zal u verrast worden door tal van activiteiten, gaande van begeleide bezoeken in de laboratoria en de productiezone, kindvriendelijke attracties, voorstellingen van onze producten, bedrijfs- en duurzame projecten tot het rustig genieten de ganse dag lang van lekkere catering in een ontspannen sfeer begeleid door een vleugje muziek. De rondleiding te voet is een bezoek aan het Centrum voor Onderzoek en Ontwikkeling alsook aan de Radcure demonstratiehal. De rondleiding met pleziertrein gaat naar de productiehal UV-PUD, Radcure en het waterzuiveringsstation. Inschrijving is verplicht.


Anderlechtstraat 33
1620 Drogenbos


19/05/2019
10:00 - 18:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen


Er is animatie voor kinderen
Voor de kinderen is er naast de leuke foodtrucks ook een springkasteel voorzien, maar ook een grimehoek, een tekenhoek en nog andere leuke verrassingen!


Er zijn kledingvoorschriften van toepassing
Voor beide rondleidingen is het dragen van aangepaste kledij verplicht; dit wil zeggen lange mouwen, lange broek en gesloten schoeisel. Helmen en veiligheidsbrillen zullen voorzien worden.

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!