background

Bayer

Antwerpen

Chemie

www.bayer.com

career.bayer.be

company-logo

Bayer laat u kennis maken met de wereld van de landbouw.

slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

We zijn momenteel op zoek naar nieuw talent!

Onze afdeling HR, samen met de scholen waar Bayer mee samenwerkt, zullen ook vertegenwoordigd zijn op deze opendeurdag. Ben je student en heeft deze rondleiding je interesse in wetenschap en techniek versterkt, kan je bij hen informeren welke opleidingen je hiervoor kan volgen. Ben je werkzoekende, dan kan je met vragen over vacatures ook bij onze HR-dienst terecht.

career.bayer.be

Wat valt er te ontdekken?

Bayer laat u kennis maken met de wereld van de landbouw. U krijgt informatie over het tekort aan landbouwgrond, de veranderende consumptiepatronen, oogstverliezen en de innovatieve oplossingen die hiervoor geboden worden. Het belang van bijen en hoe we de bijen kunnen helpen, zal worden toegelicht. De bezoekers krijgen ook een zicht op de waterproblematiek en hoe Bayer hier duurzaam mee omgaat. Voor de kinderen zijn er tal van fijne activiteiten: Zij zoeken naar de bijenkoningin, maken bloembommen en doen proefjes. Bovendien zullen ze een échte brandweerwagen van dichtbij kunnen bewonderen. Ook de gastoperaties Eastman Chemical Company en Henkel Corporate worden toegelicht.


Haven 627 - Scheldelaan 460
2040 Antwerpen

Bekijk het routeplan


18/05/2019
Bezoekschema
11:00 - 17:00 (Nederlands)
11:00 - 17:00 (Engels)
19/05/2019
Bezoekschema
11:00 - 17:00 (Nederlands)
11:00 - 17:00 (Engels)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Er is animatie voor kinderen
Zij kunnen op zoek naar de bijenkoningin, bloembommen maken en proefjes doen. Bovendien kunnen een échte brandweerwagen van dichtbij zien.

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!