background

Borealis Kallo n.v.

company-logo

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stellen we momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen, waarvan ongeveer 1000 collega’s in België. Borealis heeft in België drie productievestigingen in Antwerpen, Beringen en Kallo. In Kallo, produceert Borealis tot 300.000 ton polypropyleen, maar er is ook een dehydrogenatie-eenheid (Dehy) waarin propaan wordt omgezet in propyleen. Uniek is dat in Kallo een nieuwe Dehy fabriek wordt gebouwd die zal opstarten tegen 2022 en de meest efficiënte fabriek in zijn soort worden. Het is in Europa een van de grootste investeringen in de sector sinds 20 jaar.

slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

We zijn momenteel op zoek naar nieuw talent!

Wij gaan een volledig nieuwe fabriek bouwen en opstarten en dat betekent dat wij ongeveer 120 bijkomende mensen nodig hebben, met profielen gaande van operatoren, technici zowel elektriciens als specialisten, maar ook ingenieurs, teamleaders, administratieve profielen,...

Daarom zoeken we gemotiveerde medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Grijp jij deze kans en wil je mee bouwen aan dit verhaal? Lees dan snel onze vacatures:

www.borealisdurvers.be

Wat valt er te ontdekken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende job, dan verwachten we jou zeker op 18 mei…want onze opendeurdag staat vooral in het teken van de jobbeurs! Na het ontvangst zal je meer over Borealis te weten komen, wie we zijn, wat we maken, hoe we werken, de verschillende afdelingen en de nieuwe fabriek. Nadien stap je op de bus om een fabriekstour te maken in onze productieafdelingen, met zelfs een eerste kennismaking hoe onze nieuwe fabriek eruit zal zien. Je maakt een tussenstop in de controlekamer, dit is het zenuwcentrum van onze fabriek. Na deze rondleiding nodigen wij je uit om kennis te maken met de vele vacatures, en wie weet…ben jij één van de collega’s die wij zoeken!

Wist je dat?

Borealis Kallo start met de bouw van een nieuwe wereldklasse fabriek voor dehydrogenatie van propaan. Voor deze investering hebben we dit jaar de Foreign Investment of the Year Trophy 2019 van Flanders Investment & Trade (FIT) gewonnen!

Borealis samenwerkt met starter QPinch aan een revolutionaire technologie voor warmterecuperatie op te schalen in onze locatie in Antwerpen!


Haven 1568 - Sint-Jansweg 2
9130 Kallo

Bekijk het routeplan


18/05/2019
09:00 - 17:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen


Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 10 jaar oud zijn

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!