background

EcoSynth NV

Deinze

Chemie

www.ecosynth.be

company-logo

De bedrijfsactiviteiten van EcoSynth zijn gericht op duurzame chemie. Door contract onderzoek worden bedrijven in de chemie en life sciences ondersteund met synthese van nieuwe moleculen, optimaliseren van chemische processen en stabiliseren van formulaties. Daarnaast heeft EcoSynth eigen R&D activiteiten op het gebied van katalyse, fotochemie en continue productieprocessen waarbij de creatie van chemische bouwstenen uit hernieuwbare bronnen een belangrijk thema is. Een voorbeeld van huidig onderzoek in een Europees kader is het omzetten van onder meer CO2 naar basischemicali├źn met energie uit zonlicht via eigen ontwikkelde innovatieve reactoren.

slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

Wat valt er te ontdekken?

De bezoekers krijgen een algemene presentatie over de activiteiten van EcoSynth en hoe deze passen in de huidige transitie van de chemische industrie. Daarna wordt een rondleiding in het labo voorzien.


Industrielaan 12
9800 Deinze


19/05/2019
13:00 - 18:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen


Er zijn kledingvoorschriften van toepassing
Het dragen van een labojas en veigheidsbril is verplicht in het labo. Maar dit wordt ter plaatse voorzien.

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!