background

Ostend Basic Chemicals

Oostende

Chemie

www.obc-europe.be

company-logo

OBC is marktleider in de productie van ftaalzuuranhydride en derivaten voor de Europese markt. We investeren voortdurend in een energie- en grondstoffenefficiënt, veilig productieapparaat en creëren op een duurzame manier waarde voor onze stakeholders. De site heeft een lange traditie in het produceren van ftaalzuuranhydride.

U vindt onze producten terug in de hardschuim isolatiepanelen van uw woning, het polyesterhars van het kunstmarmeren keuken werkblad, de vloeistof van parfum, de schelp van een polyester jacht of de wieken van een windmolen.

slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

Wat valt er te ontdekken?

Samen met de andere bedrijven op de site Plassendale Chemie opent OBC haar deuren voor het publiek. U krijgt een uniek inzicht in de werking van een chemisch bedrijf via een toer door de site waarbij u ook de bedrijven Proviron, Evonik, Water-Link en Farys kan bezoeken. Na de toer kan u nog genieten van een koffie of een drankje.

Wist je dat?

Wist je dat onze klanten die actief zijn in de hardschuim isolatiepanelen elk jaar één miljoen daken kunnen isoleren met wat wij hen leveren?


Stationsstraat 123
8400 Oostende


19/05/2019
13:00 - 16:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is volledig toegankelijk voor invalide personen

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!