background

Proviron

Oostende

Chemie, Kunststoffen

www.proviron.com

www.proviron.com/jobs

company-logo

Proviron ontwikkelt, produceert en verkoopt grondstoffen voor nichemarkten. Proviron heeft afdelingen in België in Hemiksem en Oostende, daarnaast heeft Proviron lokale productie in de VS en een verkoopkantoor in China. Voor het merendeel van onze eigen producten zijn we marktleider. Zo’n 240 medewerkers realiseren een jaaromzet van 71 miljoen euro, met verkoop in bijna 100 landen.

Onze chemicaliën zijn bouwstenen voor een brede waaier van eindproducten. Wij bieden kwalitatieve, duurzame oplossingen aan die zowel ecologisch als economisch zinnig zijn. Wij produceren ontijzingsmiddelen voor vliegtuigen en landingsbanen, weekmakers voor kunststoffen, additieven voor antibioticavrije veevoeders, microalgen voor viskweek en nog veel meer.

slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

We zijn momenteel op zoek naar nieuw talent!

Productie Operator

Elektromechanieker

www.proviron.com/jobs

Wat valt er te ontdekken?

Op de opendeurdag op 19/5 wordt u rondgeleid op onze site en kunt u zo alles ontdekken over onze producten en ons bedrijf. Ook is er een experimentenlab waar u met dagdagelijkse producten chemie van dichtbij kan leren kennen. Bezoek in de buurt ook Ostend Basic Chemical, Evonik Silica Belgium, Water-link en Farys.


Oudenburgsesteenweg 100
8400 Oostende


19/05/2019
13:00 - 16:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is niet toegankelijk voor invalide personen

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!