background

De groep Solvay werd meer dan 150 jaar geleden, in 1863, opgericht in België. Vandaag telt de Groep ongeveer 1.700 medewerkers, verspreid over 5 industriële sites en meer dan 1.000 medewerkers bij de hoofdzetel, Solvay Campus in Brussel. Solvay ontwikkelt innovatieve, duurzame en competitieve oplossingen met hoge toegevoegde waarde, aangepast aan en toegespitst op de vereisten van zijn eindklanten in de volgende sectoren: luchtvaart en automobiel, voedingsmiddelen, bouw, consumptiegoederen en gezondheid, elektrische en elektronische apparaten, energie en leefmilieu en industriële toepassingen.

slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div><div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

Wat valt er te ontdekken?

Een onderdompeling in de Solvay-campus.

Tijdens deze namiddag ontdekt u de producten en markten van de groep, staat u op verschillende campusactiviteiten, conferenties over Agile Way of Working, Solvay gisteren en vandaag, innovatie bij Solvay en transformatie van de site.

Kom met uw kinderen mee! Er zullen verschillende activiteiten voor hen zijn zoals een Escape Game, een springkasteel, enz.

Kom met familie of vrienden het bedrijf en zijn producten ontdekken.

Wist je dat?

Bij Solvay zetten we ons moeiteloos in voor de uitdaging van de chemie om onze productenportefeuille voortdurend te verbeteren en te vernieuwen in een snel tempo.

Om de mobiliteit en het efficiënt gebruik van hulpbronnen van de volgende generatie aan te pakken met innovatieve oplossingen in meer dan 11 industrieën, vertrouwen we op 3 belangrijke commerciële pijlers: geavanceerde materialen, geavanceerde formuleringen en hoogwaardige chemicaliën.

In maart van dit jaar hebben we onze nieuwe CEO, Ilham Kadri, Frans-Marokkaanse, de eerste vrouw die aan het hoofd van de Solvay-groep staat, verwelkomd.


Rue Ransbeek 310
1120 Bruxelles


18/05/2019
Bezoekschema
14:00 - 17:00 (Nederlands)
14:00 - 17:00 (Frans)
14:00 - 17:00 (Engels)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is volledig toegankelijk voor invalide personen


Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 5 jaar oud zijn

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!