background

VITO NV

Geel

Chemie, Farma, Biotech, R&D-centrum

https://vito.be/nl

https://vito.be/nl/jobs

company-logo

Kom van dichtbij bekijken hoe je met membraantechnologie waardevolle componenten kan recupereren uit farmaceutische processtromen tijdens de opendeurdag bij Janssen Pharmaceutica in Geel.

VITO is een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. Ons doel? De transitie naar een duurzame wereld versnellen. We werken daarvoor wereldwijd aan projecten die een impact hebben op de transitie naar een duurzame industrie en samenleving. Ons onderzoek focust zich daarom vooral op het ontwikkelen van technologische oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag: klimaatverandering, voedselzekerheid, grondstoffen-schaarste, duurzame energievoorziening en vergrijzing. Op die manier ondersteunen we mee de toekomstvisie voor een duurzaam Vlaanderen.

slide-image-1
<div class="swiper-slide pb-5">Slide</div>

We zijn momenteel op zoek naar nieuw talent!

Bij VITO streven we naar een maatschappij waarin duurzaamheid de norm is. We werken daarvoor wereldwijd aan projecten die een impact hebben op de transitie naar een duurzame samenleving. We innoveren met technologische oplossingen en delen actief onze kennis met bedrijven en overheden.

Wil jij mee het verschil maken? Solliciteer dan voor een van onze jobs:

https://vito.be/nl/jobs

Wat valt er te ontdekken?

Janssen Pharmaceutica opent op zondag 19 mei graag de bedrijfsdeuren in Geel. Tijdens het verkennen van de chemische productiesite kunnen jullie ook ontdekken wat VITO precies doet!

Leer meer over het hot topic 'circulaire economie' en hoe wij dit kunnen creëren voor water in de industrie.

Kom van dichtbij bekijken hoe we met membraantechnologie waardevolle componenten uit farmaceutische processtromen recupereren en speel het grote wie-is-wie-spel der chemische elementen. Wie weet win je wel een prijs!

Tot dan?


JANSSEN - Janssen Pharmaceuticalaan 3
2440 Geel


19/05/2019
10:00 - 16:00 (Nederlands)


Er is parkeerplaats voorzien


Huisdieren zijn niet toegestaan


Deze activiteit is volledig toegankelijk voor invalide personen


Er is animatie voor kinderen

Wie-is-wie-spel der chemische elementen


Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 7 jaar oud zijn


Er zijn kledingvoorschriften van toepassing

Gesloten schoenen en bedekte benen

Bedankt aan alle bezoekers die aan deze activiteit hebben deelgenomen!